Logo der FH-Münster
Einrichtungs-Logo

Teacher Training at Vocational Colleges

Münster University of Applied Sciences offers a tiered degree programme for teacher training at vocational colleges in cooperation with the University of Münster. Within these Teacher Training degree programmes, the Department of Electrical Engineering and Computer Science is responsible for the two vocational subject areas of Electrical Engineering and Computer Science . Your contact person at the department for these degree programmes is Professor Dr. Falk Salewski. Münster School of Vocational Education (IBL) of Münster University of Applied Sciences is your central point of contact for all issues related to teacher training.