Hüfferstiftung

Due to the upcoming restructuring of the Hüfferstiftung, the employees accommodated there have moved to other locations in Münster since February 2018.

Derzeit noch in der Hüfferstiftung untergebrachte Einrichtungen:

Robert-Koch-Straße 30, Scharnhorststraße 46 und Pottkamp 17

The following facilities are located in Robert-Koch-Straße and Pottkamp:
The following facilities are located at Scharnhorststraße 46:

Fachhochschulzentrum

In 1974 the Fachhochschulzentrum was built at Corrensstraße. The following departments are located there:

Leonardo-Campus and Johann-Krane-Weg

In the northwest of Münster on Steinfurter Straße is the Leonardo campus. Since 1997 facilities of the FH Münster have been accommodated there.
The following facilities are located on the Leonardo campus:
In the Deilmann houses at Johann-Krane-Weg you will find the following facilities:

Friesenring

The department of Social Work moved to Friesenring 32 in August 2018 (partially).