Logo der FH-Münster
Einrichtungs-Logo

Books / Book Contributions

• Baaken, Thomas, Buła, Piotr, Kurzhals, Kerstin, Lyszczarz & Halina (Hrsg.) (2019): Management Sciences and Future Challenges. Festschrift anlässlich des 30jährigen Jubiläums der Kooperation der Wirtschaftsuniversität Krakau und der Fachhochschule Münster, Münster, Germany (Preprint).
  • Göksen, Sultan, Martina, Richard & Sormani, Eva (2019): Exploring the design elements for developing educational escape rooms for experimental entrepreneurship education, in: Baaken, Thomas, Buła, Piotr, Kurzhals, Kerstin & Lyszczarz, Halina (Hrsg.): Management Sciences and Future Challenges. Festschrift anlässlich des 30jährigen Jubiläums der Kooperation der Wirtschaftsuniversität Krakau und der Fachhochschule Münster, Münster, Germany.
  • Kurzhals, Kerstin & Siebert, Joanna (2019): The influence of the presence of women in boards of directors on the firm performance in publicly listed enterprises in Poland and Germany, in: Baaken, Thomas, Buła, Piotr, Kurzhals, Kerstin & Lyszczarz, Halina (Hrsg.): Management Sciences and Future Challenges. Festschrift anlässlich des 30jährigen Jubiläums der Kooperation der Wirtschaftsuniversität Krakau und der Fachhochschule Münster, Münster, Germany.
  • Stahl, Lisa, Blank, Julia, Sormani, Eva, Kurzhals, Kerstin & Schröder, Carsten (2019): Bund-Länder-Initiative münster.land.leben, in: Innovationsregion Münsterland - Methoden und Instrumente regionaler Innovationsförderung, ed. by Büdding, Bernd & Junker, Christian (Hrsg.), Münster, Germany.

Conference Papers

• Chak, Choiwai Maggie & Carminai, Lara (2020): Performing in Community-Academic Health Partnerships: Interplay of Clear, Difficult and Valued Goals. Presentation at 80th Annual Meeting of the Academy of Management 2020, 07.-11.08.2020, Vancouver, Canada (Virtual).
  • Martina, Richard, Göksen, Sultan & Sormani, Eva (2020): How to develop an educational Escape Room for Entrepreneurship Education? Presentation at USASBE 2020, 03.-07.01.2020, New Orleans, United States.
  • Sormani, Eva (2019): Looking beyond monetary rewards to engage academics in collaboration with Society, working paper presentation at the isbe 2019 conference on "SPACE - exploring new frontiers and entrepreneurial places", 14. and 15.11.2019, Newcastle, United Kingdom.
  • Sormani, Eva, Baaken, Marieke, Baaken, Thomas & Stroila, Iulia (2019): Nudging in the Context of Fostering Student Entrepreneurship as Part of the Third Mission of Higher Education Institutions, presentation at High Tech Small Firm Conference 2019, 27. and 28.05.2019, Enschede, the Netherlands.
  • Sormani, Eva, Baaken, Marieke, Baaken, Thomas & Okamoto,Sanae (2018): The Potential of Nudging for the Engaged University presentation at the UIIN University-Industry-Innovation-Network Conference, 21-23.06.2018 in London, United Kingdom.